Containers

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in container vervoer. We hebben bewezen een sterke partner te zijn voor de klanten die wij hebben. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit staan bij ons bovenaan. Ons team heeft jarenlang ervaring in het containertransport. Zij weten waar ze over praten en hebben overal een oplossing voor.

Havenwerk

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks de transporten van hun containers van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Binnen het containertransport is het vervoer van reefercontainers, aangesloten tijdens transport over de weg, onze specialiteit. Een gedeelte van onze vrachtwagens zijn uitgerust met een Genset. Op deze manier kunnen we altijd een constante temperatuur garanderen. Hierdoor zijn wij een betrouwbare gensetvervoerder.

Een groot gedeelte van onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd, waardoor deze ook containers mogen vervoeren die geladen zijn met gevaarlijke stoffen. De vrachtwagens zijn daardoor ook uitgerust volgens de voorgeschreven voorschriften. Ook hebben wij het AEO certificaat. Hiermee willen wij bewijzen dat we een betrouwbare en verantwoorde partner zijn.

F&R Transport kan voor u de complete documentatie verzorgen van uw zending.

 

 

 

 

 

ADR Certificaat

Het is van belang dat gevaarlijke stoffen op een verantwoorde en veilige manier over de weg worden vervoerd. Het vervoer van van gevaarlijke stoffen is gekoppeld aan verschillende wetten en regels. Het is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren, in het bezit te zijn van een ADR certificaat.

Tijdens de opleiding die gevolgd moet worden voor het behalen van het ADR certificaat, leert de chauffeur onder andere wat de eigenschappen zijn van het te vervoeren product, de juiste maatregelen te nemen bij problemen als lekkage of brand en andere voorkomende problemen. Verder leert de chauffeur de juiste administratie te voeren die benodigd is bij het vervoer van gevaarlijke stoffen. Om de kennis up-to-date te houden is het verplicht iedere 5 jaar een opfriscursus te volgen.

Uw vervoer geregeld

Geïnteresseerd in welk vervoer wij u kunnen bieden, neem daarvoor met ons contact op of vraag een offerte aan.

 

 

Contact

Offerte aanvraag